18 augusti 2019
17:00

Grums IK FK

Referat: Koppom/Köla - Grums IK FK

Första perioden startar vi på ett bra sätt där vi försöker spela bollen med få tillslag mellan spelarna. Det leder till att vi skapar en hel del målchanser men målstolparna är inte riktigt på vår sida i matchen. Men vi får till ett bra avslut som letar sig in i motståndarmålet, 0-1 i efter en period.
I andra fortsätter vi att spela bollen på ett bra sätt och kan vi lära oss att komma lite mer på bredden i våra anfall så kommer förhoppningsvis målproduktionen att öka lite mer. 0-2 efter andra.
Sista perioden försöker våra motståndare att lyfta upp spelet och efter lite flipperspel kommer det en reducering till 1-2. Men våra anfall blir allt giftigare och målen framåt rullar in efter många fina kombinationer.Huvudspelet var ett signum i matchen, många fina försvarsnickar och giftiga nickar framåt efter hörnor där ribban var i vägen. Mycket bra match av våra grabbar där jag räknade till 5 ramträffar och några frilägen som kunde resulterat i några mål till framåt. Kul att vi skapar chanser.
Men en trevlig och schysst match på en trevlig arena i Koppom. Slutresultat 1-5